تبلیغات
بدون شرح - آشپزی ( مرغ شكم پر )
سه شنبه 7 تیر 1390

آشپزی ( مرغ شكم پر )

• نوشته شده توسط: سالار عباسی

 

مرغ شكم پر
مواد لازم :
مرغ 1 عدد
زرشك مقداری
کشمش مقداری
قارچ ۱۰۰ گرم
پیاز ۲عدد
آلو مقداری
آب لیمو ۲ قاشق چای خوری
شكر به میزان كم
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
هویج ۵۰۰ گرم
برگ جعفری مقداری
نمک
فلفل
زردچوبه
ادویه پلوئی
زعفران
روغن مایع
كره جامد
طرز تهیه
تمام مواد بالا به دلخواه است چون ممكن كسی دوست داشته باشه مواده داخل شكم مرغ ترش تر باشه برای همین مواد ترششو بیشتر میریزه
۱- یک عدد پیازرا خورد كرده با روغن تفت می دهیم تا كمی طلائی شود،تمام ادویه(نمک فلفل زردچوبه ادویه پلویی زعفران ) را اضافه می كنیم و كمی تفت می دهیم،شكر و آبلیمو را اضافه می كنیم بعد زرشك و كشمش را كه قبلا با آب شستسم به آن اضافه می كنیم،قارچ و آلو را هم اضافه میكنیم، بعد از اینكه مواد ما سرخ شد و آب آن تمام شد از روی گاز بر می داریم ومرغ را كه قبلا حسابی شستیم گذاشتیم آبش رفته را بر می داریم و داخل شكمش را پر می كنیم و شكمش را با نخ و سوزن میدوزیم.
۲- یك قابلمه بزرگ بر می داریم به شكلی كه بتوان مرغ را داخل آن چرخاند تا خوب سرخ شود.
۳- داخل قابلمه كمی روغن مایع و یك قاشق غذاخوری كره ریخته و پیازدومی را خورد میكنیم و داخل روغن و كره تفت می دهیم بعد كمی نمك و فلفل به آن اضافه می كنیم ومقداری زعفران به آن اضافه میكنیم البته زعفران را كمی زیاد میریزیم كه وقتی مرغ را داخل قابلمه تفت میدهیم كاملا زعفرانی شود.
۴- مرغ را داخل قابلمه قرار داده و كاملا اطراف آن را تفت داده تا زعفرانی شود بعد ۳ تا لیوان سر خالی آب داخل قابلمه می ریزیم و به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه مرغ را روی گاز می گذاریم تا مرغ نیم پز شود.
۵- بعد مرغ را از روی گاز برداشته توی ظرف پیركس گذاشته و آب مرغ را روی آن می ریزیم
۶- مرغ را به مدت ۲ تا ۲:۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۶۰ تا ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم و هر ۱۵ دقیقه یك بار به آن سر میزنیم و از آب مرغ روی آن میریزیم تا اینكه آب آن خیلی كم بشه ( به اندازه نصف لیوان).
۷- هویج ها را به صورت گرد گرد بریده و داخل ظرف میریزیم با کمی آب لیمو( ۱ قاشق چای خوری) وکمی شکرتا پخته شود ( اما له نشود)
۸- سیب زمینی ها را به صورت خلال برش می زنیم و در روغن مایه که در ماهی تابه داغ شده ( دقت که روغن نسوزد ) می ریزیم تا سرخ شود.
۹- در انتها مرغ را با هویج و سیب زمینی و کمی برگ جعفری تزیین می کنیم. غذا حاضر است

--------------------------------------------------------------------------------------------------------



نظرات() 



Buy cialis online
جمعه 17 فروردین 1397 06:59 بعد از ظهر

Cheers. Valuable information!
acheter cialis kamagra generic cialis in vietnam viagra vs cialis vs levitra cialis y deporte cialis herbs cialis cipla best buy cialis for bph online prescriptions cialis cialis arginine interactio click here cialis daily uk
Cialis generic
جمعه 3 فروردین 1397 03:15 بعد از ظهر

Nicely put. Regards!
tadalafil opinioni cialis generico cialis super kamagra estudios de cialis genricos tadalafil 20mg rx cialis para comprar cialis generico postepay acheter du cialis a geneve where to buy cialis in ontario tadalafil tablets
foot problems
شنبه 18 شهریور 1396 12:48 بعد از ظهر
Hey are using Wordpress for your blog platform? I'm new to
the blog world but I'm trying to get started and create my own.
Do you require any html coding expertise to make your own blog?
Any help would be greatly appreciated!
How did the Achilles tendon get it's name?
یکشنبه 15 مرداد 1396 05:20 بعد از ظهر
I quite like looking through an article that will make men and women think.
Also, many thanks for allowing me to comment!
How long does Achilles tendonitis last for?
شنبه 14 مرداد 1396 11:02 بعد از ظهر
Truly no matter if someone doesn't understand afterward its up to other viewers that they will assist, so here it takes place.
mypaper.pchome.com.tw
شنبه 7 مرداد 1396 01:32 بعد از ظهر
Superb post however , I was wondering if you could write a litte more on this topic?
I'd be very grateful if you could elaborate a little bit further.
Appreciate it!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر