تبلیغات
بدون شرح - آشپزی ( حلیم بادمجان )
سه شنبه 7 تیر 1390

آشپزی ( حلیم بادمجان )

• نوشته شده توسط: سالار عباسی

حلیم بادمجان

مواد لازم:
گوشت: 1 کیلوگرم
پیاز: 2 عدد
سیر: 2 حبه
نخود: یک چهارم پیمانه
پوست پرتقال: یک برش
زردچوبه ادویه: به میزان لازم
عدس: یک دوم پیمانه
برنج: یک سوم پیمانه
بادمجان متوسط: 6 عدد (سرخ کرده طلایی خوشرنگ)
پیاز (تفت داده شده ): 2 عدد
کشک: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:
مرحله ی اول ابتدا گوشت را با آب سرد (به میزان لازم) روی حرارت قرار دهید، پس از جوش آمدن کف روی آن را بردارید سپس با پیاز خرد شده و دو حبه سیر و نخود (که از قبل خیس شده) و یک برش پوست پرتقال و زردچوبه و ادویه روی حرارت کم قرار دهید تا بپزد، پس از پخته شدن استخوان های گوشت را جدا و با نخود ها از ظرف خارج نمایید.
مرحله ی دوم: عدس را (که قبلا" خیس شده باشد) به ظرف فوق بیفزایید.
مرحله ی سوم: پس از نیمه پز شدن عدس برنج را (که از قبل خیس شده) اضافه نمایید.
مرحله ی چهارم: پس از پخته شدن برنج، بادمجان های سرخ کرده و پیاز تفت داده شده را اضافه نموده و اجازه دهید روی حرارت کم بپزد.
مرحله ی پنجم: پس از پخته شدن و جا افتادن حلیم را بکوبید (به حالت کشیدن بکوبید تا کش دار شود.)
مرحله ی ششم: حلیم بادمجان کوبیده شده فوق را با کشک (به میزان لازم) مخلوط نموده و در صورت دلخواه برای چند دقیقه روی حرارت کم قرار دهید، سپس از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر قرار دهید.
سطح روی حلیم بادمجان را با نخود های پخته شده، نعناع داغ، پیاز تفت داده شده (طلایی رنگ)، سیر تفت داده شده (طلایی رنگ)، گردوی پودر شده، پسته ی پودر شده، محلول زعفران غلیظ و کشک و نیمه های گردو تزیین و سپس سرو نمایید. نوش جان، التماس دعا.
نکته:
1-
به دلخواه می توانید پس از اضافه نمودن کشک، حلیم بادمجان را روی حرارت قرار ندهید و بلافاصله تزیین و سرو نمایید.
2-
به دلخواه می توانید نخود را به حلیم بادمجان فوق اضافه نکنید. سلیقه ایست.
تذکر1: کشک را قبلا" به مدت 20 دقیقه بجوشانید سپس با غذای فوق مخلوط نمایید.
تذکر 2: پس از اضافه نمودن کشک (نمک به میزان لازم) اضافه نمایید.
3-
حلیم بادمجان غذایی سنتی و خوشمزه و مغذی است وبرای تمام فصول قابل استفاده می باشد.


نظرات() 



http://joliedrumwright.wordpress.com
سه شنبه 2 خرداد 1396 04:54 قبل از ظهر
Howdy! Would you mind if I share your blog with my twitter group?
There's a lot of people that I think would really enjoy your content.
Please let me know. Many thanks
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر